Kurulduğumuz ilk yıllardan beri resmi olarak düzenlediğimiz ve dernek üyelerimiz dışında katılımın sağlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Şehitleri anma kortejimizi tamamladık. Allah’ ın izniyle sağ salim kazasız belasız bir sürüş olarak anacağız, konuşacağı öncekilere göre başarılı grup sürüşü olduğu söyleyebiliriz. Maltepe den çıkışımız öncesi İHA nın bizimle yapmış olduğu Röportaj yerine ulaşmış ve CNN TURK te yayınlanmıştır.

Bundan sonra ki resmi bayramlarımızda daha çok çalışarak örnek olacak kortejler hazırlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Ancak şunu belirtmekte fayda görüyoruz. Yapılan kortej için gerekli izinlerin Valilik nezninde tarafımıza verilmiş olmasını hiç bir zaman söylememiş ve katılım sırasında her motosiklet kullanıcısını aramıza beklerken, başkaları tarafından bizim ismimiz kullanılmadan aynı kortej yapılmaya çalışılmıştır. Daha sonra yönetimimizin uyarıları ile bu çalışma güzergahı değiştirilmiştir.

Yinede yapmış olduğumuz korteje katılmış derneğimize mensup olmayan motosiklet sürücüleri içerisinde kortej sırasında kortej kurallarına uymayan bazı hareketler vuku bulmuş gerekli uyarılar yapılmıştır. Kurallara uymak istemeyenler kortej den çıkmış ve bireysel olarak yollarına devam etmişlerdir.

Boğaz köprüsü Beşiktaş çıkışında, amacı sadece bizim iznimiz olduğu için köprüden sorunsuz geçmek olan lar kortejimizden ayrılmışlardır.

Bu kortejden aldığımız ders, bundan sonra ki çalışmalarımızda kendi imkanlarımızla yaptığımız çalışmalara daha fazla gayretle devam etmek ve bu camiada Motosikletli Kuryelerin gerçek yerinin herkes tarafından bilinmesini sağlamak olacaktır.

MOTKURDER