Önceliğimiz/Mesleğimiz

Ahlaki değerlere, örf ve adetlere değer veren birer vatandaş ve bireyiz. Ailesi ve evde bekleyeni olan aile reisi,eş,baba,sevgili yada bir evin bir çocuğuğuz. Her şeyden önce insanız.

Şehrin bir yerinden bir yerine gönderi taşımak, para kazanmak için yaptığımız mesleğimiz olsada tehlikede kalan kediden, paketlerine taşıyamayan Ayşe teyzeye yardım edenleriz.

MOTOSİKLETLİ KURYELER DERNEĞİ

Kuruluşundan itibaren Motosikletli Kurye nin ihtiyaçları, toplumdaki yerinin belirlenmesi için çabalayan İstanbul’ daki ilk resmi kurumdur. Zaman içerisinde farklı şehirlerde kurulan aynı amaçlı derneklere kuruluş aşamasında örnek ve destek olmuştur. Üyelerinin, resmi işlerinde yardımcı olmuş ve olmaya devam etmektedir.

Motosikletli Kuryeler Derneği, kalabalık nüfusa sahip camiasının bir arada olması için çalışmakta, destek talebi olan üyelerine sahadaki arkadaşlarımız ve yönetim olarak yardımcı olmaktadır.

Takip Edebilirsiniz

Sürekli trafikte olduğumuz için elimizde biriken görselleri, resmi konu ve gündelik yaşamdan paylaşımlarımızı sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.