Motosikletli Kuryeler Derneği olarak 29 eylül Cumartesi sabah 07:30 da Kurtköy Opet – Mehmetçik Vakfı istasyonundan yola çıkıyoruz. Bizimle Yola çıkmak isteyenleri buluşma yerimize bekliyoruz.

Motosikletli Kuryeler Derneği

MKSF etkinlik detayları

SEN YOKSAN BİR EKSİĞİZ !
MKSF Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu organizasyonu ile bu yıl ve bundan sonra da gelenekselleşecek olan Büyük Ata’ya Saygı Anıtkabir Sürüşü 29-30 Eylül 2018 tarihinde Türkiye’nin dört bir yanından motosiklet tutkunlarının katıımı ile gereçekleşecektir.

MKSF olarak yol güvenliği nedeni ile Ankara’ya şehirlerden toplu bir sürüş yapılmayacaktır. Her kulüp / grup yada bireysel kullanıcılar ile aşağıda belirlenen konum da toplanacağız.

BULUŞMA NOKTAMIZ
Ankara Yenimahallede ki Arias Arena Gokart Yarış Pisti Yanı
YOL TARİFİ için TIKLA :

**** Belirlenen toplanma noktasında akşam için ÇADIR kurulabilir. Gerekli izinler alınmıştır. Konaklama tercihi otel vs. olan arkadaşlarımız rezervasyonlarını kendileri diledikleri yerde yapabilir.

29 Eylül 2018 Cumartesi günü Türkiye’nin her yerinden gelen motosiklet tutkunları ile toplanma noktasında buluşarak Saat : 14.00 de ortak KORTEJ ile Anıtkabir’e hepbirlikte süreceğiz. Aslanlı yoldan birlikte yürüyerek 16:00’da yapılacak resmi devlet töreni ile katılan motosiklet tutkunlarıyla birlikte mozoleye çelenk koyacak ve saygı duruşu ile minnetlerimizi sunacağız. Tören sonrası merdivenlerde çekilcek TOPLU RESİM de Anıtkabir Komutanlığı kuralları gereği sadece TÜRK BAYRAĞI ve MKSF’nin hazırladığı izin alınan tek bir PANKART kullanılacaktır. Sonrasında herkes kendi kulüp/grup bayrağı ile özel resim çekebilecektir.

30 Eylül 2018 Pazar günü de yetişmeyenler için toplanma noktasından Saat 10.00 da buluşarak hep birlikte Anıtkabir ziyareti yapacak (resmi tören yok) ve ardından şehirlerimize dönüşe geçeceğiz.

*** Etkinlik nedeni ile toplanma noktasına kadar olan sürüşlerinizde tüm sorumluluk sürücülere aittir. MKSF sorumlu tutulamaz.

İstisnasız tüm motosiklet tutkunlarının bu etkinliğe desteği ve katılımı çok değerlidir.

MKSF Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu
www.mksf.org.tr

#büyükatayasaygısürüşü #ankarayasürüyoruz #motosiklet #motorsiklet#motorcu #motorcular #ankara #anıtkabir #Atatürk #MustafaKemal#anıtkabiresürüyoruz