[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text css=”.vc_custom_1571657491628{margin-top: 10px !important;margin-left: 50px !important;}”]Ayhan OKUMUŞ | Denetim Kurulu Başkanı
Yaş:43
Ehliyet Tarihi:2014 –
Çalıştığı Şirketler: Model Gümrük – Çimen Kurye – Akdeniz Kurye
Medeni durumu : Bekar Çocuk Sayısı : 1
Eğitim : Ortaokul
Motosiklet: Honda CBF 150
Kask: Vemar[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator_pr][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text css=”.vc_custom_1571657557617{margin-top: 10px !important;margin-left: 50px !important;}”]Ümit SARIGEDİK |Denetim Kurulu Üyesi
Yaş:
Ehliyet Tarihi:
Çalıştığı Şirketler:
Medeni durumu :
Eğitim :
Motosiklet:
Kask:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator_pr][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text css=”.vc_custom_1571657650427{margin-top: 10px !important;margin-left: 50px !important;}”]Ahmet KARAGÖZ | Denetim Kurulu Üyesi
Yaş:
Ehliyet Tarihi:
Çalıştığı Şirketler:
Medeni durumu :  Çocuk sayısı:
Eğitim :
Motosiklet: