Federasyon’umuzun 23 / 02 / 2019 tarihinde gerçekleştirdiği divan başkanlığını Semih Tevs’in yaptığı olağan üstü genel kurulunda önceki dönem başkanı Özgür Candar ve yönetimi ibra edilip oy birliği ile kabul edilmiş olup yeni yönetim seçilmiştir.
Bir önceki dönem başkanı Özgür Candar’ın aday olmadığı olağan üstü genel kurulda yeni dönem başkanlığına üye derneklerin oy birliği ile göreve getirdiği yönetim kurulunun kendi arasındaki oylaması ile başkan Mehmet Ramiz Nevrekop başkan yardımcısı Mustafa Özdemir Genel sekreter Özkan Kandemir sayman Salih Kılıç basın sözcüsü Turgut Ay spor koordinatörü Tanju Çeliksoy eğitim koordinatörü Semih Tevs olarak seçilmiş olup denetim kurulu başkanı Hüseyin Özdiker üyeliklerine Levent Aykut Yıldız Mahmut Tombul disiplin kurulu başkanı Erkan Çekiç üyeliklerinede Oğuz Demirel Tolga Çakılcıloğlu seçilmiştir.
Saygılarımız ile