[vc_row][vc_column][vc_separator_pr style=”gap”][/vc_column][/vc_row][vc_row top_margin=”page_margin_top”][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”793″ img_size=”blog-post-thumb-big”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][about_box title=”MOTKURDER” subtitle=”Emsal Yazı Talebi” excerpt=”DERNEK ADRESİMİZDE TADİLAT OLDUĞU İÇİN EMAIL YOLU İLE İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ.” text=”Yönetim kurulunun 23.07.2015 tarih ve 44 numaralı kararı ile emsal yazılar sadece derneğimizin kayıtlı ve aktif üyelerine verilmektedir. sadece istisnai durumlarda
(Ölüm, sakatlık, iş görememe durumu vb.) ayrıcalık tanınmaktadır.
Emsal yazı taleplerinizi yetkili yönetim kurulu üyesi ile görüşmeden talep etmeyiniz.
Emsal yazı taleplerinizle birlikte mutlaka 10 TL lik PUL İLE BİRLİKTE gönderin.
AKSİ DURUMDA TALEPLERİNİZ CEVAPLANMAYACAKTIR.
Yıldırım Bayezıt Caddesi
Konuk Sokak No:4/A
Bahçelievler – İstanbul[/featured_item][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner el_class=”margin_top_10″][vc_column_inner el_class=”border_top” top_margin=”none”][featured_item icon=”mobile” title=”Telefon & Email” top_margin=”page_margin_top”]Tel:
GSM: 0532 247 4437
E-mail: bilgi@motkurder.org.tr[/featured_item][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner el_class=”margin_top_10″][vc_column_inner el_class=”border_top” top_margin=”none”][featured_item icon=”clock” title=”Çalışma Saatleri” top_margin=”page_margin_top”]Ptesi-Cuma: 11:00 – 14:00
Ctesi: 11:00 – 16:00[/featured_item][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/3″][box_header title=”İletişim Formu” bottom_border=”1″]

[/vc_column][/vc_row]